[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

VYHODNOTENIE ČINNOSTI ZA ROK 2009

10.02.2010, 00:25

Občianske združenie – spoločne proti kriminalite bolo síce založené len v roku 2005, ale vďaka rozsiahlej spolupráci má za sebou národné i medzinárodné úspechy. Niektoré z našich prevenčných programov sa stali podnetom k vytvoreniu podobných alebo totožných aktivít pre viaceré regióny na Slovensku.

  • Medzi hodnotné úspechy a ocenenia považujeme tiež list od prezidenta Slovenskej republiky Rudolfa Schustera, ktorý adresoval nášmu riaditeľovi Miroslavovi Schlesingerovi dňa 08. 03. 2003. Pán prezident sa v ňom pozitívne vyjadril k jeho práci v oblasti prevencie kriminality ako aj k jeho publikačnej činnosti. K nahliadnutiu je v galérii na webovej stránke na tomto odkaze https://www.oz-spk.sk/foto/?… (FOTOGALÉRIA – CERTIFIKÁTY A OSVEDČENIA – str. č. 10)

Dokladom našej profesionality a spoľahlivosti je aj množstvo spolupracujúcich subjektov so zvučným menom. Významným faktom je aj podpora od Rady vlády SR pre prevenciu kriminality. (Viac info na: http://www.oz-spk.sk/…ktu/prestiz/ )

Rok 2009 považujeme za prelomový, nakoľko sme uzavreli spoluprácu vo všetkých regiónoch na Slovensku. Takže v súčasnosti aktivity OZ-SPK prostredníctvom spolupracovníkov i krajských koordinátorov napomáhajú prevencii v desiatkach škôl a rôznych inštitúciách.

Vyhodnotenie činnosti nášho združenia nájdete na: http://www.oz-spk.sk/vyhodnotenie/

detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII