[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY - DECEMBER

23.12.2010, 00:33

bez obrázka
  • Dňa 17. decembra bola za účasti kňaza (kapucína) posvätená avizovaná desiata kniha nášho riaditeľa pod názvom „Príbehy, koré zmenia…“ ( http://www.oz-spk.sk/…nnost/knihy/?… ) Celý náklad kníh tak získal požehnanie, ktoré bude sprevádzať každého jej čitateľa. Záujemcom o krátku reportáž odporúčame pozrieť si záznam TV Pezinok: http://www.tvpezinok.sk/…ay_video.php?…
  • Dňa 6. decembra sme v spolupráci s Mestskou políciou Pezinok realizovali ďalší, už tradičný Mikulášsky program pred deti predškolského i školského veku a pre seniorov. Mikuláš však nezabudol ani na zamestnancov mestského úradu. Táto akcia má každoročne veľmi pozitívny ohlas medzi Pezinčanmi. Oslovených a obdarených je každoročne cca. 1 000 detí i dospelých.
  • Dňa 2. decembra uskutočnil náš riaditeľ ďalšiu z besied o prevencii kriminality v Malackách na sídlisku JUH. Viac informácii o akcii sa môžete dočítať na tomto odkaze: http://www.malackyjuh.sk/…cnosti-deti/
  • Naši členovia naďalej realizujú sériu prednášok po celom Slovensku. Najčastejšie témy prednášok a besied sú: prevencia počítačovej kriminality – riziká sociálnych sietí a deti, prevencia kriminality, prevencia drogových závislostí, prevencia manipulácie osobnosti, bezpečnosť pre deti predškolského a školského veku. Súčasne distribuujeme nové materiály s tematikou prevencie.
  • V súčasnosti pracujeme na príprave nového celoslovenského projektu, kde počítame so spoluprácou TV Pezinok a Mestskou políciou Pezinok. Jeho súčasťou bude vytvorenie série výukových DVD s tematikou prevencie. Záujemcovia, ktorí by chceli tento projekt podporiť a mať na tomto DVD svoju reklamu, môžu už teraz kontaktovať riaditeľa OZ-SPK.
  • Do pozornosti dávame nový príspevok pod názvom ADELI Centrum: http://www.oz-spk.sk/…osti/detail/?… a súčasne projekt „Misia India“ na stránke: http://www.misiaindia.sk/ Uvedený projet podporuje aj naše združenie, a to konkrétne zabezpečovaním výchovy a vzdelania pre jedno z ohrozených detí.
  • Aktualizovali sme ďalšie informácie na našej stránke v rubrike zaujímavosti.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII