[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

AKO VYJADRIŤ NEVYSLOVITEĽNÉ

Ako vyjadriť nevysloviteľné

V živote každého z nás sa z času načas objavia také okamihy, kedy slová nestačia na to, aby sme vyjadrili všetko, čo práve pociťujeme. Preto si niekedy musíme vypomôcť milým darčekom, pohladením, či bozkom, ale veľavravné sú aj slzy alebo mlčanie. Sú ale aj iné formy ako vyjadriť niečo priamo zo srdca. Jednou z nich je umenie, a to také, ktoré dokáže vyjadriť aj nevysloviteľné.

Ak hľadáte slová, ktorými by ste chceli vyjadriť niečo zvnútra, v tejto knižke ich nájdete určite mnoho. Autor ju zostavil do siedmych tém, ktoré obohatil úvodným slovom, myšlienkami na zamyslenie a básňami. Tie sú však štýlom úplne iné, než by sme mohli očakávať. Naplnil ich veľkou hĺbkou citu, pochopenia, nádeje a lásky. Vzhľadom k tomu, že nejde o typickú básnickú zbierku, ale skôr výnimočné poetické dielo, osloví čitateľov rôzneho veku i žánrového zamerania.

Hľadanie je prvým krokom po uvedomení, že už bolo v našom živote dosť bolesti a je čas na uzdravenie.

Skutočné šťastie nájdeme až vtedy, keď nájdeme seba a začneme v živote robiť to, čo bude pre nás už skutočne len to najlepšie.

Nedávaj svoj dar tomu, kto mu nerozumie. Nebude si ho vedieť vážiť a raz ho aj tak zničí alebo stratí.

Skutočnej láske k sebe sa naučíme hneď po tom, ako nás ten, kto nás miluje, presvedčí o tom, že nepotrebuje našu dokonalosť, ale iba nás.

Kniha zatiaľ vyšla len v limitovanom náklade ako súkromná básnická zbierka autora, nie je ju teda možné objednať.

  • Vydavateľstvo: Občianske združenie - spoločne proti kriminalite
  • Rok vydania: 2012
  • ISBN: ISBN 978-80-970951-1-6
  • Počet strán: 91
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1