[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

INOVATÍVNA PRAX V DROGOVEJ PREVENCII

Inovatívna prax v drogovej prevencii

Drogy sú negatívnou súčasťou nášho každodenného života. Vieme o nich, poznáme drogovo závislých a možno aj dílerov, ale začnú nás vážne zaujímať až vtedy, keď je nimi poznačený osud niekoho z nášho okolia. Dôvodom sú mnohé riziká a nepríjemnosti, ktoré so sebou prinášajú. Aby sme im predišli a súčasne pomohli rodinám, ktorých drogové problémy už zastihli, ponúkame vám hodnotnú publikáciu, ktorá poskytuje množstvo teoretických a hlavne praktických poznatkov.

Autor v nej sumarizuje dlhoročné osobné skúsenosti z drogovej prevencie, pričom značnú pozornosť venuje školskému i rodinnému prostrediu. Neopomenul pritom fakty z histórie, medicíny, policajnej praxe a možnosti resocializácie. Uvádza tiež strhujúce informácie zo zákulisia dílerov a narkomanov. Jednotlivé kapitoly obsahujú množstvo skutočných príbehov, ktoré bez príkras dokumentujú životné tragédie. Vzhľadom k jeho skúsenostiam s prácou v rizikovom prostredí a viacnásobnému ohrozeniu života podáva čitateľom skutočne reálny obraz z prostredia drog.

Publikácia je písaná zaujímavým štýlom, ktorý určite osloví pedagógov, rodičov, aj mládež. Nakoľko autor už trikrát reprezentoval Slovenskú republiku svojimi projektmi medzi najlepšími v Európskej únii, bude určite výbornou praktickou pomôckou každého pracovníka prevencie kriminality.

  • Vydavateľstvo: Občianske združenie - spoločne proti kriminalite
  • Rok vydania: 2013
  • ISBN: 978-80-970951-2-3
  • Počet strán: 97
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1