[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

RANNÉ MOTIVÁCIE PRE ŽENY

Ranné motivácie pre ženy

V súčasnej dobe, keď sa čoraz častejšie hovorí o nutnosti psychohygieny a pozitívnej motivácii, prichádza na knižný trh zaujímavá publikácia v podobe ranných motivácií určených osobitne pre ženy.

Jej zaujímavosťou je, že skôr než bola spracovaná do tlače, boli jej časti priebežne vždy ráno posielané ženám rôzneho veku a pracovného postavenia. Cieľom bolo získať čo najobjektívnejšiu spätnú väzbu. Po nadšených ohlasoch a požiadavkách, aby boli vydané knižne, rozhodol sa autor i vydavateľ, že vydajú publikáciu práve v tejto tzv. kabelkovej verzii.

Zárukou hodnotného čítania je nielen doterajšia bohatá knižná tvorba autora a pozitívna spätná väzba, ktorá prišla ešte pred vydaním publikácie. Je ňou aj fakt, že v tomto diele zúročil svoje dlhoročné skúsenosti z oblasti psychológie, krízovej intervencie a motivácie.

Veríme, že Ranné motivácie pre ženy prinesú do vašich dní množstvo pozitívnej energie a pomôžu vám uskutočniť dlho zamýšľané životné zmeny. Všetko predsa potrebuje svoj čas, aj zmena v nás. Ten čas nastal zrejme už teraz.

(Vyjde v decembri 2020)

  • Vydavateľstvo: Kníhtlač Gerthofer
  • Rok vydania: 2020
  • ISBN: 978-80-89783-23-6
  • Počet strán: 240
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1