[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

KROKY K SVETLU

Kroky k Svetlu

Keďže každé srdce je schopné naplnenia, je len na vás, akou plnosťou si ho necháte naplniť Poznaním. Na svete je veľa ľudí, ktorí sú nepochopení preto, že sa nepridali k väčšine. Veľa tých, ktorí hľadajú osamote, lebo ich sklamali odpudzujúce príklady iných. A je aj veľa iných, ktorí by radi darovali niekomu svoju lásku a rovnako intenzívne po nej túžia, ale zdá sa im, akoby tu pre nich nik nebol… Autor venuje svoju knihu najmä tým – aby v nich znovu ožila Nádej.

"Uvedom si prítomný okamih, ži ho v okoji, v radosti i vo Svetle a budeš konať podľa vôle Dobra… Sám vieš, že nie vždy sa naše chcenie zhoduje s Božím plánom spásy. Máme však slobodnú vôľu a tú Boh rešpektuje. Čo myslíš, nie je práve modlitba vstupom i posilnením tvojho ducha o nového dňa?…

…Ako chceš pomáhať iným, keď sebe nevieš pomôcť? Pozri na svoj život… Nemáš úctu k sebe, ani k Bohu. Uvedom si, že aj ty sám si darom od Boha. Si darom pre tento svet i pre tých, čo sú práve v tvojej blízkosti… Zmeň svoj život! Choď sa ospravedlniť Bohu za slepotu, ktorou si mu dosiaľ ubližoval. Pamätaj – rozdávať z darov neznamená ničiť ich…"

  • Vydavateľstvo: Dobrá kniha, Trnava
  • Rok vydania: 2000
  • ISBN: 80-7141-284-8
  • Počet strán: 61
objednať knihu

na www.dobrakniha.sk