[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

ZAUJÍMAVOSTI - ODPORÚČANÉ INFO

ZAUJÍMAVOSTI | ODPORÚČANÉ INFO
späť

ADELI CENTRUM

27.09.2010

ADELI Centrum

Naše stránky sú určené prevencii, ale aj charitatívnej činnosti. S veľkým potešením prijímame informácie o ľuďoch, ktorí pomáhajú práve tým najslabším a trpiacim. Práve z uvedeného dôvodu dávame do pozornosti ADELI Centrum, ktoré je medzinárodné rehabilitačné centrum s mimoriadne intenzívnou, nanajvýš individuálnou terapiou a starostlivosťou.

Ich výsledky práce a osobný prístup zaslúžia nielen obdiv, ale aj podporu. Sú úspešní v liečbe pacientov s poruchami podporného a pohybového aparátu, ktoré boli spôsobené rôznymi príčinami – hlavne v dôsledku poškodenia mozgu. Hlavnými indikáciami pre rehabilitáciu sú v ich Centre cerebrálna paréza (známa ako DMO, alebo detská mozgová obrna), stavy po kraniocerebrálnom poranení alebo mozgovej mŕtvici, hyperkinézy (dystónie, atetóza, chorea, atď) a poškodenia miechy (spina bifida, neúplné priečne ochrnutie).

Viac informácií nájdete na: http://www.adeli-method.com/sk/ ďalej: http://www.appa.sk/ alebo: http://www.rizikovedeti.sk/ kde sa dozviete viac o zaujímavom projekte „Rizikové deti“.