[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY: FEBRUÁR - MAREC 2015

04.03.2015, 17:06

  • Náš riaditeľ bol dňa 14. 3. 2015 v živej diskusnej relácii RTVS 2, s názvom „5 minút po 12tej“. Spolu s ostatnými hosťami rozprávali na tému „Nevidím zlo, nepočujem zlo“. Agresivita na uliciach sa postupne dostáva aj do prostriedkov hromadnej dopravy, je teda najvyšší čas konať. Ako na to, dozviete sa priamo v relácii.
  • Pripomíname školám v Západoslovenskom regióne, že si už teraz môžu objednávať termíny prednášok a preventívnych akcii. Témy nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…dnasok/info/ Vzhľadom k tomu, že marec je mesiacom knihy, vieme ešte teraz zabezpečiť nášho riaditeľa na besedu aj pre tento región. Jeho publikačnú činnosť nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…nnost/knihy/
  • Vo februári nadviazali členovia OZ-SPK spoluprácu s ďalšími školami v Bratislavskom regióne, kde uskutočnili ďalšie prevenčné aktivity. Dohodnuté je taktiež pokračovanie kurzu sebaobrany pre dievčatá ZŠ. Vstupujeme tak už do štvrtého ročníka tejto spolupráce.
  • OZ-SPK zahájilo informačnú kampaň zameranú na viaceré oblasti prevencie ako je prevencia šikanovania, obchodovania s ľuďmi, drogových závislostí, ale aj prevencia grafity a majetkovej kriminality.
  • OZ-SPK pracuje na vydaní ďalšej knižky, tentoraz rozprávkovej. Jej využitie bude aj v oblasti biblioterapie, nakoľko obsahuje rozprávky, ktoré sa úspešne osvedčili počas troch rokov v praxi.
  • Vzhľadom k tomu, že riaditeľ OZ-SPK pôsobí v Žiline, prevzali jeho aktivity ostatní členovia.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII