[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY: AUGUST - SEPTEMBER 2015

08.09.2015, 10:57

  • 30. septembra sme úspešne rozbehli projekt „TO DÁŠ“, aj v Bratislave. Na jednej zo základných škôl sme v rámci telesnej výchovy začali s kurzom sebaobrany pre dievčatá, ktorý sa stretol s veľmi pozitívnymi ohlasmi. Zacvičila si a učiteľka telesnej výchovy, a taktiež praktikantky z FTVŠ. Podobné aktivity začneme aj v iných partnerských mestách. P.S.: Jedno dievča doslova skákalo od radosti, že budú mať namiesto telesnej sebaobranu :) A cvičili všetky fakt s nadšením.
  • Zahájili sme aktívnu spoluprácu v oblasti prevencie kriminality v Kútoch. Dohodnutá je s výhľadom trvania minimálne na najbližšie tri roky.
  • TO DÁŠ – je názov nového motivačného projektu, ktorý začneme s naším tímom realizovať už v septembri. Jeho cieľom je motivovať najprv žiakov všetkých škôl k zlepšeniu práce na sebe, potom sa zameriame aj na šport a následne aj na telesne postihnutých a seniorov. Súčasťou projektu bude realizácia rôznych programov zameraných na rozvoj osobnosti a taktiež na prevenciu kriminality. Logo projektu bude odznačik (viď ilustračné foto), ktorý má byť neustálou pripomienkou, že TO DÁŠ. Ak sa chcete zapojiť alebo podporiť náš projekt, môžete kontaktovať nášho riaditeľa už teraz.
  • V súčasnosti pracujeme na otvorení dvoch krízových poradenských centier v Bratislavskom kraji. Miesta a termín otvorenia zverejníme až po ukončení rokovaní o podmienkach prenájmu s majiteľmi objektov.
  • V najbližších dvoch mesiacoch očakávame odpoveď z vydavateľstva o predpokladanom termíne vydania dvoch nových kníh. Motivačného historického románu s názvom Začni žiť odznova" a rozprávkovou knižkou s názvom **„Rozprávky o hľadaní dobra“. Ide o zavŕšenie prvej pätnástky kníh nášho riaditeľa, ktorá má vyjsť už v novom vydavateľstve.
  • Školám opäť ponúkame nasledovné témy prednášok a preventívnych akcii, ktoré nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…dnasok/info/ Zárukou úspešnosti našich akcií sú viac než 15-ročné skúsenosti z oblasti prevencie a hodnotné ocenenia na národnej i medzinárodnej úrovni.
  • Náš tím vám ponúka okrem iného aj nadštandardné poradenské a konzultačné služby, ktorých rozsah nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/sluzby/ alebo na facebook-u v skupine All inclusive poradenstvo. Miroslav Schlesinger, riaditeľ OZ-SPK, vám poskytne ostatné potrebné informácie.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII