[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY: JANUÁR 2017

29.01.2017, 13:35

  • OZ-SPK spolupracuje od októbra 2015 s mestom Bánovce nad Bebravou. Výsledky našej spolupráce v oblasti prevencie kriminality, ako aj hodnotenie lektorskej činnosti nášho riaditeľa, nájdete na tomto odkaze: http://www.banovce.sk/?… kde je k dispozícii plná verzia prieskumu v PDF formáte.
  • V súčasnosti pracujeme na dokončení úprav textu rozprávkovej knihy s názvom „Rozprávky o hľadaní dobra“. Jej autorom je opäť riaditeľ OZ-SPK (Miroslav Schlesinger) a bude určená nielen pre deti a mládež, ale aj pre odborníkov, ktorí sa venujú arteterapii a biblioterapii. Niektoré z jej rozprávok už úspešne využil v programoch zameraných na rozvoj osobnosti detí a dospelých. Vydanie knižky plánujeme už tento rok.
  • Naša mimovládna organizácia je registrovaná ako prijímateľ 2% z daní. Darcov, ktorí sa rozhodnú venovať nám svoje 2% z daní, odmeníme vyššie uvedenou rozprávkovou knihou.
  • V decembri vyšla riaditeľovi OZ-SPK jeho, v poradí už štrnásta publikácia s názvom „Začni žiť odznovahttp://www.oz-spk.sk/…nnost/knihy/?… V súčasnosti je k dispozícii už len posledných 50. kusov. Informácie o jeho ostatných knihách, nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…nnost/knihy/
  • Aktuálne pripravujeme širšiu spoluprácu s obcami na Záhorí a v Trenčianskom a Bratislavskom kraji. Pripravujeme tiež odborné školenia, o ktorých vás budeme informovať.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII