[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY: JANUÁR - MÁJ 2016

18.05.2016, 09:00

  • Od novembra 2015 začalo OZ-SPK spoluprácu s mestom Bánovce nad Bebravou. Naši lektori zabezpečujú pre mesto komplexnú prevenciu na všetkých úrovniach. Podarilo sa nám dosiahnuť výrazné úspechy a len pozitívnu spätnú väzbu z každej preventívnej akcie. Lektorom je riaditeľ OZ-SPK a cieľovými skupinami sú obyvatelia všetkých vekových skupín, teda od detí materských škôl, až po seniorov. Spoluprácu sme pritom ponúkli aj PZ SR a mestskej polícii, pričom pomoc v oblasti prevencie kriminality a inej protispoločenskej činnosti ponúkame v súčasnosti v Trenčianskom regióne.
  • Autorom, aj lektorom nášho projektu s názvom „Poznaním k hodnotnému životu“ je riaditeľ OZ-SPK. Na týchto linkoch nájdete zaujímavé články o prednáškach a spätnej väzbe na ne: http://www.banovce.sk/?… alebo http://www.banovce.sk/?…
  • Školám ponúkame nasledovné témy prednášok a preventívnych akcii, ktoré nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…dnasok/info/ Zárukou úspešnosti našich akcií sú viac než 15-ročné skúsenosti z oblasti prevencie a hodnotné ocenenia na národnej i medzinárodnej úrovni.
  • Riaditeľ OZ-SPK v súčasnosti rokuje o termíne vydania svojho prvého historického románu s názvom „Začni žiť odznova“. Plánované vydanie je na leto 2016. Ide v poradí o štrnástu publikáciu. Tentoraz nájdete v jeho knihe prelínanie japonskej kultúry s európskou. Na aktuálnosti príbehu nič nemení ani fakt, že ide o historický román. Ak prechádzate náročným životným obdobím, určite v ňom nájdete množstvo podnetov, ktoré vám pomôžu nájsť správnu životnú cestu. Román je naplnený množstvom podnetných myšlienok a jeho dej vtiahne do príbehu tak mladších ako aj starších čitateľov. Informácie o ostatných publikáciách riaditeľa OZ-SPK, Miroslava Schlesingera, nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…nnost/knihy/
  • Náš tím vám ponúka okrem iného aj nadštandardné poradenské a konzultačné služby, ktorých rozsah nájdete na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/sluzby/ alebo na facebook-u v skupine All inclusive poradenstvo. Miroslav Schlesinger, riaditeľ OZ-SPK, vám poskytne ostatné potrebné informácie.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII