[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY - AUGUST 2010

23.08.2010, 15:18

bez obrázka
  • Minulý týždeň sme odovzdali do vydavateľstva ďalšia publikáciu nášho riaditeľa pod názvom „Príbehy, ktoré zmenia..“, ktorú sme avizovali pred pol rokom. Je určená všetkým, ktorí chcú zmeniť alebo spestriť svoj život. Bude výbornou pomôckou aj pre tých, ktorí pracujú v oblasti krízovej intervencie alebo s mládežou. Osloví však každú vekovú kategóriu.
  • Nedávno sme uzavreli spoluprácu s kolegami na východnom Slovensku, kde bude našim projektom ešte do konca tohto roka oslovených cca. 31 obcí.
  • Minulý týždeň sme odovzdali v rámci akcií nášho projektu darčeky v medzinárodnom detskom tábore pre siroty po príslušníkoch polície z Poľska a Slovenska. Tento rok sa ho zúčastnili nielen deti, ale aj ich mamy. Darčeky pre túto charitatívnu akciu poskytla okrem OZ-SPK aj firma PYRA, spol. s.r.o., ktorej touto cestou aj v mene vedúceho z Poľska úprimne ďakujeme.
  • V termíne 03. 09. – 05.09. pripra­vujeme v rámci našich dvoch klubov (v Pezinku a Piešťanoch) športové sústredenie. Zamerané bude na sebaobranu, boj zblízka a techniky s katanou. Určené je predovšetkým pre našich trénerov a tých, ktorí sa pravidelne zúčastňujú vystúpení v rámci aktivít OZ-SPK. Lokalita: Lietava pri Žiline. Cena: ubytovanie cca. 15-Eur/deň, strava cca. 10-Eur/deň (alebo z vlastných zdrojov). Cena sa v závislosti od počtu záujemcov môže zmeniť. Počas športového sústredenia bude súčasťou programu druhá časť programu zameraná na psychológiou osobnosti – hlavnou témou bude sebapoznanie. Pozor: *dĺžka a termín tejo akcie bude záležať od možností prihlásených. Záväzné prihlášky posielajte na adresu riaditeľa OZ-SPK.
  • Na september pripravujeme výrobu a distribúciu nových materiálov zameraných na prevenciu kriminality a inej protispoločenskej činnosti.
  • Dovoľujeme si upozorniť na súťaž jedného z našich sponzorov STIX PROMOTION: http://www.styxpromotion.sk/shop/cms.php?… Stručné informácie o firme nájdete aj na našej stránke na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/…osti/detail/?…
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII