[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY - SEPTEMBER

24.09.2010, 16:41

bez obrázka
  • Tento týždeň sme sa projektom „Poznaním k hodnotnému životu“, na ktorom aktívne pracujeme už od roku 2007, opäť prebojovali v národnej súťaži medzi štyri najlepšie projekty zamerané na prevenciu kriminality. Dňa 23. septembra 2010 ho obhájil náš riaditeľ vo finálovom kole súťaže na Rade vlády SR pre prevenciu kriminality. Získali sme opäť prestížne ocenenie a máme už po druhý raz v histórii OZ-SPK druhý najlepší projekt na Slovensku!!! Tento úspech nám zaručil postup do medzinárodnej súťaže Európskej komisie prevencie kriminality, kde budeme reprezentovať Slovenskú republiku v kateórii „Najlepšia prax“. Finále súťaže vyvrcholí tento rok v decembri, tentoraz v Bruseli. Je to náš už tretí úspech na medzinárodnej úrovni!
  • V súčasnosti v našich dvoch kluboch pripravujeme nové vystúpenia bojových umení. K tomuto účelu sme zakúpili nové športové pomôcky až z Japonska. Fotografie z našich doterajších vystúpení si môžete pozrieť na tomto linku: http://www.oz-spk.sk/foto/?…
  • Keďže evidujeme veľký záujem o naše školenia zamerané na rast osobnosti a motiváciu, pripravujeme na tento mesiac ďalšie školenie. Predpokladanou lokalitou bude Pezinok. O termíne a témach školenia vás budeme informovať.
  • Reláciu TV LUXPri káve“, ktorej sa zúčastnil náš riaditeľ si môžete pozrieť v archívne televízie na tomto odkaze: http://www.tvlux.sk/…a/pri-kave/2 (č. 451).
  • Nasledujúci mesiac zahajujeme špeciálnu prípravu výcviku nášho psa, Labradorského retrívra, s ktorým plánujeme popri našich programoch realizovať canisterapiu. V súčasnosti má už za sebou viacero akcií pre deti predškolského i školského veku a pre seniorov.
  • V termíne 03. 09. – 05.09. sme uskutočnili v rámci našich dvoch klubov (v Pezinku a Piešťanoch) odborné školenie. Zúčastnili sa ho naši tréneri a najlepší cvičenci, ktorí pravidelne vystupujú na našich športovo-charitatívnych akciách. Program pozostával z nácviku nových sebaobranných techník a boja s japonským mečom – katanou, pričom súčasťou programu bola aj teoretická príprava. Školenie bolo obohatené témami prevencie kriminality a základmi z neverbálnej komunikácie a psychológie osobnosti. Vzhľadom k úspešnosti tejto akcie sme sa rozhodli túto akciu realizovať už každoročne.
  • Do vydavateľstva Dobrá kniha sme odovzdali už desiatu knihu, tentoraz s názvom „Príbehy, ktoré zmenia…“, ktorej autorom je náš riaditeľ.
  • Aktualizovali sme ďalšie informácie na našej stránke v rubrike zaujímavosti, pribudli nám ďalší sponzori, a taktiež nové sekcie na stránke.
  • Do pozornosti dávame nový príspevok pod názvom ADELI Centrumhttp://www.oz-spk.sk/…osti/detail/?…
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII