[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

ZAČNI ŽIŤ ODZNOVA

Začni žiť odznova

V živote nie je nič náhodné. Ani to, že práve vy držíte v rukách tento román. Jeho dej sa síce odohráva v 16. storočí v Japonsku, ale je natoľko blízky súčasnej dobe a kultúre, že vás už na začiatku vtiahne do príbehu. Hodnotné dialógy hlavných hrdinov, svojrázny zmysel pre humor, značná dávka tajuplnosti a neustále prekvapenia, dokážu zaujať čitateľa v každom veku. Kniha je plná podnetov na zamyslenie, pričom ponúka úplne iný pohľad na život.

Zárukou dobrého čítania je fakt, že autor v nej podáva vlastné životné postrehy z obdobia, kedy bol v ohrození života a musel začať žiť takpovediac odznova. Román totiž písal v období, kedy spolupracoval na prípade odhalenia rozsiahlej korupcie. Svoj rizikový úsek života opísal síce netradičnou formou a vložil ho do deja inej kultúry, ale napriek tomu splnil veľké očakávania.

Príbeh rozpráva o mladom mužovi, ktorý je synom Japonky a úspešného obchodníka z Portugalska. Nenávisť ľudí a rôzne predsudky ho dovedú až na hranicu života, kedy ho nájde tajuplný mních. Už prvý rozhovor s ním ho natoľko zaujme, že sa začne zaujímať kto v skutočnosti je. Či pochopí jeho majstrovské umenie a čo sa stane s jeho životom, o tom už rozpráva samotný príbeh.

Kniha vyšla v druhom vydaní, tentoraz ako e-book.

  • Vydavateľstvo: Kníhtlač Gerthofer
  • Rok vydania: 2020
  • ISBN: 978-80-89783-22-9 a 23-6
  • Počet strán: 244
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1