[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

POVSTAŇ AKO FÉNIX. MOTIVÁCIA & MENTORING & COACHING

Povstaň ako Fénix. Motivácia & Mentoring & Coaching

Každý raz zažije okamih života, kedy si uvedomí, že je už na hranici svojich síl. Každý z nás si z času na čas uvedomí, že nie všetko dokáže zvládnuť sám a potrebuje pomoc. A preto potrebujeme v určitých momentoch pozrieť na niečo alebo niekoho iným pohľadom, aby sme získali nadhľad a uskutočnili správne životné rozhodnutie. Vtedy je čas uvedomiť si, že máme v sebe Fénixa, len ho treba v správny okamih prebudiť.

Možno ste práve na rozhraní životnej zmeny. Možno ste niekto, kto pomáha iným, aby našli svoju životnú cestu či východisko z beznádeje. Istotne ale nie je náhoda, že práve vy držíte v rukách túto knihu. Je totiž výsledkom mnohoročných praktických skúseností z oblasti motivácie, mentoringu a koučingu.

Nájdete v nej hodnotné poznatky, príbehy a myšlienky na zamyslenie, množstvo motivácie a hlavne inovatívne návody ako pracovať či už na sebe alebo s klientmi, ktorí vás žiadajú o pomoc. Ak hľadáte niečo nové, zaujímavé a motivačné pre čitateľa v každom veku, tak ste to práve našli.

„Každý z nás jedného dňa pocíti, že je čas vyjsť z pomyselnej klietky manipulácií, bolestí a opakujúcich sa problémov. Povstaňte teda ako Fénix, je čas skutočne žiť.“

  • Vydavateľstvo: Kníhtlač Gerthofer
  • Rok vydania: 2022
  • ISBN: 978-80-89783-32-8
  • Počet strán: 158
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1