[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

PRAKTICKÁ PREVENCIA KRIMINALITY PRE ŠKOLY

bez obrázka

Publikácia „Praktická prevencia kriminality pre školy“ je hodnotnou vzdelávacou príručkou, ktorú ocenia pedagógovia na základných i stredných školách, ale aj odborní pracovníci a psychológovia z Centier pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie. Reflektuje na aktuálne požiadavky v oblasti bezpečia a prevencie kriminality. Vzhľadom k jej prehľadnosti a množstvu kazuistiky určite osloví aj rodičov i žiakov.

Autor, odborník z oblasti prevencie kriminality, v nej poskytuje svoje viac než dvadsaťročné skúsenosti s prácou s deťmi a mládežou. Ponúka najmä praktické rady ako predísť neželaným situáciám. Osobitne pamätá aj na právnu zodpovednosť zriaďovateľov a potenciálne riziká s tým súvisiace.

Nájdete tu množstvo reálnych prípadov, ktoré súvisia s témami ako drogové závislosti, riziká na internete a sociálnych sieťach, šikanovanie a osobné bezpečie. Obsah tejto publikácie je súčasťou projektu autora, ktorý bol zaradený medzi dvadsať najúspešnejších projektov realizovaných v Európskej únii.

  • Vydavateľstvo: Kníhtlač Gerthofer
  • Rok vydania: 2022
  • ISBN: zatiaľ nepridelené
  • Počet strán: 92
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1